Transparent
Foraar med Wishco hero mobile 500x903

Forår med Wishco

Af Pernilla Andersson

Med foråret kommer glæde. Solen, lyset og energien får os langsomt til at begynde vores vej mod at være mere udendørs, og vi hører mumlen fra vores naboer, som får os til at føle os mindre alene. Men foråret ændrer sig, og skiftene er skarpe. Vi ved det! Lige så hurtigt, som vi ændrer tiden og tager udemøblerne frem, kan alt sættes på pause eller tage et skridt tilbage igen. Vi kan ikke styre naturens gang, men vi kan hjælpe den på vej.

Vi kunne nok ikke have drømt om, at vi ville sidde udenfor og spise årets første middag allerede i marts, men med terrassevarmere fra Wishco, der er udviklet til det nordiske klima, blev det muligt.

Foraar med Wishco 02 1920x2560

Efter en lang dag med skole og arbejde søgte vi havens mest vindstille og solsikre sted op og dækkede et højtideligt bord med det nye service og børnenes yndlingspastaret. Med syrlig limonade i glassene skulle vi nu skåle foråret ind! Vi vidste, at vi var tidligt i gang, og at solens længe ventede stråler ikke rigtig var nok til, at årets udendørspremiere blev det, vi ønskede og håbede på, men vi løste det hurtigt ved blot at præsentere vores terrassevarmer fra Wishco.

Vi flytter nemt vores Wishco PRO rundt på dets højdejusterbare stativ og placerer det, hvor vi har brug for det. Fleksibiliteten giver en skøn følelse af frihed, og jeg glæder mig til, at tulipanløgene står i blomst udenfor drivhuset. Så vil jeg være der med en stol, kaffekop og min terrassevarmer.

Foraar med Wishco 01 1920x2560

Selvom følelsen af, at de mørke dage er forbi, og vinterlandskabet er afløst af forårets håbefulde knopper, fuglesang, og vinterstøvler er sparket af, er de nordiske vinde stadig kolde. Wishco kan reguleres til maksimal temperatur, så jakkerne kan smides, og forårsfølelsen virkelig er til at mærke. Men sikke en fornøjelse at have muligheden for at gøre det. Varmelamperne er elektrisk drevne og udsender en energismart infrarød varme, der giver en hurtig og behagelig temperatur, der kan reguleres efter behov og ønske, både manuelt og med fjernbetjening. Tal lige om praktisk! Lyset fra varmelamperne tilføjer også en ekstra hyggelig wow-faktor, og når dagslyset begynder at dæmpe sig, bliver det ekstra effektivt. Uanset om du har en have, en altan eller en lille terrasse, er der en model til dig, da der er flere forskellige at vælge imellem. Så hvilken Wishco er du?

Med sin klare miljøstrategi om at udnytte energien så effektivt som muligt gennem høj effekt med minimalt varmetab, får vi en centreret varme, der både muliggør en længere og mere behagelig havesæson. Derudover falder det minimalistiske design fint ind i omgivelserne, og det slidstærke aluminium er tilpasset til at modstå vejr og vind – selv de skånske Malmø-vinde. Så varmelamperne kan bare alt!

Nu glæder vi os til at være sammen med Wishco-varmelamperne under mange sæsonskift i fremtiden – og hermed er udendørssæsonen indviet!

Om Pernilla Andersson: Pernilla bor i Sydsverige sammen med sin mand Stefan og deres tre børn Alfred, Sixten og Majken. Familien har overtaget deres 70’er-villa fra Stefans forældre. Lige siden de flyttede ind for fire år siden, har de arbejdet på at sætte deres helt eget præg – både på huset og haven. Du kan følge det spændende projekt på Instagram: @tegelvillan3.

Kurv