Transparent
Sydhavnsmor Sommeren der 01 1920x1080 Hero

Sommeren som aldri tar slutt

Av May Silja Andersen Holm

Sommeren som aldri tar slutt

Det kan nesten føles som om sommeren aldri tar slutt. De lange lyse dagene, glade barn og voksne samt gløden fra varmelampen som gjør det mulig å forlenge sommeren utendørs. Vi har vært - og er - kjempefornøyde med varmelampene fra Wishco, som vi har både på hytta, hjemme på balkongen og ved båthuset vårt i havnen i København.

Høsten kommer snikende, og det betyr for mange av oss at vi beveger oss inn, setter oss godt til rette med et teppe rundt oss i sofaen, med en kopp te og en serie. Det gjør vi også i familien vår, men siden vi nå kan få varme fra varmelampene våre, så er vi mye mer ute enn før, hvor vi spiser, leser, leker og er sammen med venner og familie.

Sydhavnsmor Sommeren der 02 1920x2560

Den fine varmelampen
Jeg har alltid syntes at varmelamper har vært overflødige og tatt for mye plass - spesielt hvis plassen er trang. Og jeg trodde også at de garantert var veldig dyre. Jeg er overrasket over hvor avhengige vi har blitt av varmelampene fra Wishco, som drives av strøm, og som derfor også er bedre for miljøet enn de "store gamle klossene" som vi kjenner fra kafeene. De er til og med skikkelig flotte! Moderne, dansk design, som man er lei av å ha hengende på veggen på hytta, og som man også kan få stativ til slik at du enkelt kan flytte den rundt i drivhuset, i hagen osv., alt etter behov.

Sydhavnsmor Sommeren der 05 1920x1440

Jeg er ikke en kvinne som er født med en hammer i hånden. Jeg har ti tommeltotter , vil nok mannen min Martin si. Jeg tror nok han overdriver (ha!), Men jeg vil gi ham rett i at det er bedre at han tar seg av de mer håndverksmessige oppgavene. Wishcos varmelamper er imidlertid veldig enkle å betjene (med en av/på-knapp eller eventuelt en liten fjernkontroll) Selv jeg kan enkelt sette den opp - slå den på og av, og det føles som en suksess i seg selv ;)

Sydhavnsmor Sommeren der 03 1920x1440

Ikke bare varme - men også en lampe!
Vi har brukt varmelampen på hytta nesten hver kveld denne sommeren, og når det blir mørkt, har vi brukt lampen både som varmekilde og som en hyggelig lampe. Vi har spilt mange brettspill, spist utallige deilige desserter, drukket vin og mojitos i lange baner og snakket til den lyse morgenen - under varmelampen. Jeg gleder meg allerede til de kalde månedene på balkongen i Sydhavnen, med en bok og en varm kopp te under min lille Mini-utgave av varmelampen.

Om May Silja Andersen Holm: May er gift med Martin og mor til Uma og Sofus. Når hun ikke vanner blomster i sitt lille båthus i Københavns havn, baker hun tonnevis av kaker og deler et hav av oppskrifter, kulturopplevelser og DIY-prosjekter. Følg henne på bloggen sydhavnsmor.dk og @maysilja

Kurv