Transparent
Josefine Goerup hero 1920x1080

Udeliv er en stor del af vores liv

Af Josefine Gørup Jakobsen 

Jeg er et rigtigt udemenneske. Jeg elsker at tilbringe min fritid i naturen, i vores have og på terrassen. Jeg elsker at sætte mig ud på terrassen, efter en lang arbejdsdag, og spise min aftensmad, eller drikke min aftenkaffe og nyde udsigten. Vores aftener, sammen på terrassen, er meget mere givende end dem foran fjernsynet. Vi får talt meget mere sammen og nyder dyrelivet, som vi har masser af i vores store have.

Udfordringen er bare, at vores terrasse, i forhold til verdenshjørnerne, ligger placeret således, at der aldrig er sol på terrassen om aftenen. Forårsaftenerne, de sene sommeraftener og efterårsaftenerne kan derfor hurtigt blive en kølig fornøjelse. Men det har vi nu fundet en løsning på med vores MASTER-terrassevarmer fra Wishco.

Josefine Goerup 02 1920x1815

Vores aftener på terrassen kan nu blive forlænget i begge ender af sæsonen, hvilket jeg er helt vild med. Så føles vinteren ikke helt så lang og mørk at komme igennem, hvis man kan forlænge de hyggelige stunder på terrassen med en måned i begge ender.

MASTER-terrassevarmeren er virkelig nem at montere – og varmestyrken reguleres nemt på den medfølgende fjernbetjening. Vi har valgt at have terrassevarmeren monteret på et stativ, så vi nemt kan flytte rundt på den.

Josefine Goerup 01 1920x1815

Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi nu går sommeren i møde med vores nye MASTER-terrassevarmer. Jeg har nemlig tit oplevet, at vi har haft en rigtig hyggelig aften på terrassen med nogle gæster, men at selskabet tit bliver opløst, når temperaturen daler. Jeg er helt sikker på, at vi får rigtig mange gode aftener nu, hvor vi ikke bliver nødt til at trække indenfor, når det bliver køligere. Jeg kan også rigtig godt lide tanken om, at Wishcos terrassevarmere har så minimalt et strømforbrug, som de har. Så behøver vi ikke at have dårlig samvittighed over at have den tændt en time mere.

Om Josefine Gørup Jakobsen: Josefine og hendes mand Michael bor på Djursland. I sommeren 2017 kastede de sig ud i deres livs eventyr med købet af herregården Obdrupgård. Du kan følge deres liv og renovering af herregården på herregårdsdrømmen.dk eller på @josefinegoerup.

Kurv