Transparent
Baadehus miljoe 10 1920x1080 PRO

Wishcos infrarøde Low-Glare terrassevarmer giver dig mere varme og mindre lys end varmepanel

Varmepaneler er kendt for at være ekstremt diskrete. Faktisk så meget, at du ikke lægger mærke til, at de er der. Desværre giver de heller ikke så meget varme som en varmelampe. Er du tilhænger af varmepaneler, fordi du sætter stor pris på, at hyggen ikke ødelægges af det trælse røde restlys, har vi nu en rigtig god nyhed til dig: Wishcos Low-glare-teknologi giver dig nemlig mere varme og mindre lys, end du før har været vant til. Du kan få det bedste fra begge verdener – så bliver det ikke bedre!

Du sætter selv stemning på altanen med en smuk terrassevarmer, der er lige så diskret som et varmepanel
Wishco har gennem mange år udviklet teknologien i varmelamper. Vi synes nemlig selv, at det røde restlys er rigtig træls, når vi vil forkæle dem, vi holder af, med en god grillaften i vores uderum. Vi satte vores dygtige udviklere i gang med at eksperimentere. Dét kom der Low-glare ud af.

Low-glare sikrer dig, at det røde restlys er markant begrænset – faktisk er det helt nede på 50-55 lux, hvor en almindelig gennemsnitlig terrassevarmer fra andre producenter, udsender lys på op til 800 lux. Netop pga. det begrænsede lys tør vi godt vædde med, at du ikke rigtig lægger mærke til, at din Wishco er tændt.

Baadehus miljoe 08 1920x1080 PRO
Baadehus miljoe 14 1920x1080 PRO
PRO silver 02 mur 1388x1080

Men hvordan adskiller et varmepanel sig fra en infrarød terrassevarmer med Low-glare?

Vi er glade for, du spørger, for der er faktisk rigtig stor forskel i både varmeffekt, restlys og energiforbrug.

Varmepaneler – hvordan virker de?
Et klassisk varmepanel bliver brugt i loungeområder, udestuer, orangerier osv. Det er et panel, så det ikke stikker ud fra væggen på samme måde som en terrassevarmer. Det er udstyret med varmelegemer, og der er sat en kulfiberplade op foran, så det skærmer for alt lys. Vi kan sammenligne dem med en induktionskogeplade. Gryderne og panderne bliver varme – men du mærker ikke varmen fra pladen. Det er præcis det samme med et varmepanel. Ulempen er, at når du sætter en kulfiberplade over varmelegemet, spiser pladen er stor del af varmen, og effekten falder derfor meget.

Infrarøde terrassevarmere med Low-glare-teknologi – hvordan virker de?
En terrassevarmer med infrarøde varmebølger er lavet på nogenlunde samme måde som et varmepanel – bortset fra, at du ikke har en kulfiberplade, der spiser varmen. Infrarøde varmebølger varmer kun det op, som de rammer. Du kan derfor sidde udendørs, hvor lufttemperaturen er ret kold, og stadig have det dejligt varmt.

Wishcos Low-glare-teknologi gør, at næsten alt restlys er fjernet, og den er derfor meget diskret – præcis som et varmepanel. Samtidig varmer en terrassevarmer mere med mindre tilført energi. Det er godt for pengepungen, miljøet og dig.

PRO champagne 01 1388x1080 mur NO

Wishcos varmelamper

Kurv