Transparent
Baadehus miljoe 14 1920x1080 PRO

En terrassevarmer med carbon giver dig mere varme, mindre lys til en god pris

Er du på jagt efter den perfekte terrassevarmer til dit perfekte uderum? Og er du lidt forvirret over de mange forskellige modeller, du ser rundt omkring? Så læs med her, hvor vi fortæller lidt om forskellen på indmaden og kabinettet. Nogle varmelamper er lavet i kulfiber, andre i rustfrit stål. Nogle har tungsten-teknologi i varmelegemet, andre kører med carbonrør. Så hvad skal du vælge?

Hvad er en kulfiber terrassevarmer? En kulfiber terrassevarmer har et kabinet/lampehus af kulfiber. Det er altså ikke indmaden eller teknologien, der snakkes om, når der nævnes kulfiber.

Anvendes der kulfiber til lampehuset, er materialet sat sammen med andre kompositter, som giver forskellige egenskaber. Kulfiber bruges primært til vindmøller, luftfarttøj eller i sportsudstyr. Det er nemlig meget stærkt og let.

I en terrassevarmer er kulfiber et godt materiale, fordi det kan holde til varmen.

Terrassevarmere i rustfrit stål og aluminium
Hos Wishco anvender vi rustfrit stål og aluminium til vores kabinetter. Det er helt bevidst, at vi ikke har anvendt kulfiber. Rustfrit stål har nemlig den fordel, at det er ekstremt holdbart og kan tåle hårde miljøer og barskt vejr. Wishco er nordisk og laver varme til norden – derfor skal vores materialer kunne holde til vores klima.

Det samme gør sig gældende med aluminium. Det er et relativt blødt metal, som gør, at du kan forme og dreje det med stor præcision. Vores terrassevarmer PRO står knivskarpt og er meget gennemført i sit design, som netop er udført i aluminium. Designet på PRO viser tydeligt, at materialet har skullet kunne formes og fræses på millimetermål for at få de mange, flotte udskæringer. PRO er endda dobbeltlakeret, som gør det endnu mere vejrbestandigt, selvom aluminium er et holdbart materiale i sig selv. Du kan faktisk lade alle Wishcos terrassevarmere stå ude hele året – de kan holde til det hele. De er netop lavet til det. Vi synes nemlig ikke, at varmen kun skal være tilgængelig i sommerhalvåret. Du skal også kunne sidde ude en kold vinterdag og stadig have det lækkert.

Baadehus miljoe 08 1920x1080 PRO
Baadehus miljoe 14 1920x1080 PRO
PRO silver 02 mur 1388x1080

Carbonrør med kulfiber sikrer dig høj varmeeffekt

Vil du have en terrassevarmer med knald på effekten, skal du vælge Wishco. Med vores helt egenudviklede teknologi, CarboTek, er der på få sekunder varme til alle i komfortzonen. CarboTek er carbon-baserede varmelegemer, hvor kulfibre netop spiller en afgørende rolle. Inde i varmelegemet har vi yderligere tilført en halogenbaseret luftart, som giver ekstra effekt.

Testet af QQI: mere effektiv varme end andre teknologier
Det er ikke bare os og vores kunder, der er begejstret for CarboTek. Også det irske QQI har lavet en uvildig test. De konkluderede, at Wishcos varmelegeme opvarmer huden mere effektivt end andre teknologier på markedet gør. Den vurdering er vi så glade for – og det bliver du også!

PRO champagne 01 1388x1080 mur HR

Holdbarhed, 3 års garanti og stor varmeeffekt med kulfiber og carbon i din terrassevarmer

Wishco er hverken det dyreste eller billigste på markedet – men vi er nogle af de allerbedste i udendørs opvarmning. Vi ved, hvad vores produkter kan, og derfor er vi ikke blege for at give dig 3 års garanti på dem. Med flere forskellige modeller at vælge imellem, finder du altid en terrassevarmer til netop dit uderum, din stil og dit behov hos os.

Wishco grijalice za terasu

Kurv