Transparent
Amager Strandvej 07 1920x1080 PRO

Terrassevarmer i lækkert design

På vores breddegrader kan selv de dejligste sommerdage blive kølige, når mørket falder på. Og når det gør dét, er der ikke meget ved at sidde udenfor – medmindre du har en terrassevarmer fra Wishco.

Hvad er fordelene med en Wishco-terrassevarmer?

Med en terrassevarmer gør du din altan eller terrasse endnu mere anvendelig. En sommeraften med familien eller vennerne kan blive ekstra lang og hyggelig, fordi det ikke er nødvendigt at rykke indenfor, så snart det bliver køligere.

Dermed er det heller ikke længere afgørende, om det er forår, midt på sommeren eller først på efteråret, for med en Wishco-terrassevarmer kan I opholde jer uden for mange flere dage om året – altså også uden for sæsonen.

Baadehus miljoe 01 1920x750 MINI
Josefine Goerup 02 1920x1815
PRO champagne 02 mur 1388x1080
Baadehus miljoe 09 1920x1080 PRO
MINI white 01 mur 1388x1080

Få en terrassevarmer, der er designet til det danske klima

Du skal ikke være bekymret for, om en Wishco kan holde til det danske vejr – for det kan alle vores modeller. De er designet til det klima, vi har i Skandinavien, så derfor kan de sagtens tåle både regn, slud og vind. Wishcos terrassevarmere er ikke vindfølsomme, så selvom det blæser en del i Danmark, vil det ikke påvirke effekten fra terrassevarmeren. Derfor kan du også sagtens bruge din Wishco hele året – uanset vind og vejr.

Med en elektrisk terrassevarmer fra Wishco er du garanteret god infrarød varme på terrassen og altanen i mange år fremover. Når du skal have udendørsvarme, skal du vælge den bedste kvalitet, som samtidig er til at betale – dét finder du hos Wishco.

Baadehus miljoe 14 1920x1080 PRO

MINI white T produktbillede 1920x1080
PRO champagne T produktbillede 1920x1080
MASTER black T produktbillede 1920x1080

Hvilken terrassevarmer foretrækker du?

Med Wishco kan du få en terrassevarmer, der passer præcis til dine behov og ønsker.

Wishco-serien dækker op til 14, 17 eller 22 kvm, og du skal derfor vælge den Wishco, der passer til dit uderum. Deres tekniske funktioner, såsom medfølgende fjernbetjening, er varierende, men fælles er, at de alle kommer i et nordisk, minimalistisk design og i den højeste kvalitet. Uanset hvordan din altan eller terrasse ser ud, kan du hurtigt finde den Wishco, der passer ind.

Køb din Wishco nu

Terrassevarmer med infrarøde bølger

En terrassevarmer fra Wishco er drevet af el og er udviklet med den nyeste og bedste teknologi, der anvender infrarøde bølger til opvarmning. Wishco fungerer ved, at infrarøde bølger kun varmer dét, som de rammer. Derved oplever både du, familien og jeres gæster med det samme at få varmen, så snart der bliver tændt for den elektriske udendørsvarme. Pga. de infrarøde bølger, er du garanteret en markant bedre og højere varmeeffekt, end du kender det fra fx terrassevarmere på gas.

Wishcos varmelamper

Kurv